Nabeschouwing Wacker Innsbruck - Admira (1-3) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 23 september 2018 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wacker Innsbruck het zondag 23 september 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wacker Innsbruck - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wacker Innsbruck - Admira (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wacker Innsbruck en Admira is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 1-3 overwinning voor Admira. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door S. Paintsil, waarmee Admira met 0-1 de leiding nam. Admira vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Zwierschitz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Admira, waarmee D. Starkl zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 79e minuut moest Admira verder met een man minder, nadat L. Malicsek een tweede gele kaart kreeg. Na 92 minuten deed C. Dieng iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Wacker Innsbruck werd verkleind tot 1-3.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Admira.

LIVE Wacker Innsbruck - Admira 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wacker Innsbruck - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Admira Doelpunt S. Paintsil met assist van D. Starkl Admira 0-1
43' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Malicsek Admira
46' Wissel Wacker Innsbruck Wissel Í. Durmuş voor F. Buchacher Wacker Innsbruck
46' Wissel Admira Wissel S. Bakış voor P. Soiri Admira
69' Wissel Wacker Innsbruck Wissel D. Gabriele voor B. Henning Wacker Innsbruck
69' Doelpunt Admira Doelpunt S. Zwierschitz Admira 0-2
75' Wissel Admira Wissel P. Schmidt voor S. Paintsil Admira
77' Doelpunt Admira Doelpunt D. Starkl Admira 0-3
79' Tweede gele kaart Admira Tweede gele kaart voor L. Malicsek Admira
80' Wissel Wacker Innsbruck Wissel C. Freitag voor R. Kerschbaum Wacker Innsbruck
82' Wissel Admira Wissel E. Aiwu voor M. Sahanek Admira
92' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt C. Dieng Wacker Innsbruck 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wacker Innsbruck - Admira
Opstellingen Wacker Innsbruck - Admira
De opstellingen van Wacker Innsbruck en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wacker Innsbruck gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Admira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.