Nabeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien (1-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 14 april 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsberger AC het zondag 14 april 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Austria Wien.

Via de Wolfsberger AC - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien (1-1)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Wolfsberger AC en Austria Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. C. Monschein maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Austria Wien vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van M. Liendl in de 21e minuut zorgde er even later voor dat Wolfsberger AC weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 38e minuut kreeg B. Edomwonyi van Austria Wien voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Austria Wien de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Wolfsberger AC - Austria Wien 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Madl Austria Wien
8' Penalty Austria Wien Penalty C. Monschein Austria Wien 0-1
16' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor V. Demaku Austria Wien
21' Penalty Wolfsberger AC Penalty M. Liendl Wolfsberger AC 1-1
23' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor N. Rnić Wolfsberger AC
26' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor L. Schmitz Wolfsberger AC
35' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor B. Edomwonyi Austria Wien
38' Tweede gele kaart Austria Wien Tweede gele kaart voor B. Edomwonyi Austria Wien
46' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor R. Schmid Wolfsberger AC
63' Wissel Austria Wien Wissel M. Sax voor D. Prokop Austria Wien
69' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Hodzic voor R. Schmid Wolfsberger AC
74' Wissel Austria Wien Wissel C. Cuevas voor C. Martschinko Austria Wien
82' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Jovanović voor M. Novak Wolfsberger AC
86' Wissel Austria Wien Wissel A. Turgeman voor C. Monschein Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Austria Wien
Opstellingen Wolfsberger AC - Austria Wien
De opstellingen van Wolfsberger AC en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.