Nabeschouwing Wolfsberger AC - Rapid Wien (3-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsberger AC het zondag 11 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Rapid Wien (3-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 3-1 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door T. Murg, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Wolfsberger AC kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Orgill, die daarmee de stand op 1-1 zette. Vlak voor tijd werd de stand 2-1 doordat M. Liendl van Wolfsberger AC een penalty wist te benutten in de 91e minuut.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Wolfsberger AC vergroot nadat M. Liendl de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Wolfsberger AC.

LIVE Wolfsberger AC - Rapid Wien 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Rapid Vienna Wissel Veton Berisha voor A. Ivan Rapid Vienna
37' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Murg met assist van Veton Berisha Rapid Vienna 0-1
48' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Liendl Wolfsberger AC
46' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt D. Orgill met assist van M. Schmerböck Wolfsberger AC 1-1
69' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Müldür Rapid Vienna
69' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Schobesberger voor T. Murg Rapid Vienna
82' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Martic voor C. Knasmüllner Rapid Vienna
86' Wissel Wolfsberger AC Wissel G. Nutz voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
89' Wissel Wolfsberger AC Wissel B. Gschweidl voor D. Orgill Wolfsberger AC
91' Penalty Wolfsberger AC Penalty M. Liendl Wolfsberger AC 2-1
94' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Liendl Wolfsberger AC 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Rapid Wien
Opstellingen Wolfsberger AC - Rapid Wien
De opstellingen van Wolfsberger AC en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Wolfsberger AC - Rapid Wien

Wolfsberger AC en Rapid Wien treffen elkaar in de 14e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsberger AC en Rapid Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 12 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Rapid Wien favoriet. 9 keer wist de ploeg van Wolfsberger AC te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Wolfsberger AC. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wolfsberger AC 8
Winst Rapid Wien 9
Gelijkspel 8
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsberger AC op een 4e positie staat, terwijl we Rapid Wien terugvinden op de 7e plaats.