Nabeschouwing Austria Wien - St. Pölten (2-5) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 27 juni 2020 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Austria Wien het zaterdag 27 juni 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - St. Pölten (2-5)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 2-5 overwinning voor St. Pölten. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door B. Pichler, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. St. Pölten kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Ljubicic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette C. Monschein zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Austria Wien de leiding in de wedstrijd nam.

Na 44 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Schutz de 2-2 maakte voor St. Pölten. St. Pölten leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 61 minuten op voorsprong na een goal van G. Davies: 2-3. Even later was het opnieuw G. Davies die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij St. Pölten op 2-4 in de 63e minuut. Namens St. Pölten mocht A. Carius in de 83e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexander Harkam en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van St. Pölten.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - St. Pölten
Goals
2
5
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
14
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
110
82
Gevaarlijke aanvallen
49
34
Passes
458
291
Overtredingen
10
18
Buitenspel
1
1
Corners
5
6
Wissels
5
5
LIVE Austria Wien - St. Pölten 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Austria Wien Doelpunt B. Pichler Austria Wien 1-0
32' Doelpunt St. Pölten Doelpunt R. Ljubicic met assist van K. Schulz St. Pölten 1-1
36' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Monschein Austria Wien 2-1
44' Doelpunt St. Pölten Doelpunt D. Schutz met assist van K. Schulz St. Pölten 2-2
48' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor D. Prokop Austria Wien
59' Wissel St. Pölten Wissel G. Davies voor M. Ambichl St. Pölten
61' Doelpunt St. Pölten Doelpunt G. Davies met assist van D. Schutz St. Pölten 2-3
62' Wissel Austria Wien Wissel P. Wimmer voor M. Sarkaria Austria Wien
62' Wissel Austria Wien Wissel V. Demaku voor D. Prokop Austria Wien
63' Doelpunt St. Pölten Doelpunt G. Davies met assist van R. Ljubicic St. Pölten 2-4
70' Wissel Austria Wien Wissel M. Sax voor A. Grunwald Austria Wien
70' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor C. Monschein Austria Wien
74' Wissel St. Pölten Wissel A. Carius voor K. Schulz St. Pölten
74' Wissel St. Pölten Wissel D. Drescher voor A. Muhamedbegovic St. Pölten
79' Wissel Austria Wien Wissel M. Madl voor F. Klein Austria Wien
81' Wissel St. Pölten Wissel C. Messerer voor M. Rasner St. Pölten
82' Wissel St. Pölten Wissel I. Ouedraogo voor N. Meister St. Pölten
83' Doelpunt St. Pölten Doelpunt A. Carius met assist van R. Ljubicic St. Pölten 2-5
86' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor Luan St. Pölten
92' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor St. Pölten
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - St. Pölten
Opstellingen Austria Wien - St. Pölten
De opstellingen van Austria Wien en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Christian Ilzer
Wissels Austria Wien
# Speler Pos.
99 Mirko Kos K
30 Michael Madl V
5 Vesel Demaku M
27 Thomas Ebner M
7 Maximilian Sax M
9 Patrick Wimmer M
20 Bright Osagie Edomwonyi A
Formatie 3-5-2
Coach Robert Ibertsberger
Voorbeschouwing Austria Wien - St. Pölten

Austria Wien en St. Pölten treffen elkaar in de 30e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en St. Pölten in de Tipico Bundesliga vond plaats op 6 juni 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Austria Wien favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl St. Pölten slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Austria Wien 6
Winst St. Pölten 4
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Wien op een 1e positie staat, terwijl we St. Pölten terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Austria Wien - St. Pölten Opstelling Austria Wien Opstelling St. Pölten Live Austria Wien - St. Pölten Live Austria Wien - St. Pölten kijken Austria Wien - St. Pölten kijken Live Austria Wien - St. Pölten stream Austria Wien - St. Pölten Fox Sports Nabeschouwing Austria Wien - St. Pölten Uitslag Austria Wien - St. Pölten Statistieken Austria Wien - St. Pölten Tipico Bundesliga 2019/2020 Austria Wien - St. Pölten wedden Austria Wien - St. Pölten gokken Austria Wien - St. Pölten Unibet