Nabeschouwing Hartberg - LASK Linz (1-5) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Woensdag 24 juni 2020 - 18:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Hartberg het woensdag 24 juni 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - LASK Linz (1-5)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Josef Spurny geëindigd in een 1-5 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 53 minuten. D. Frieser maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee LASK Linz vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. LASK Linz vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Ranftl op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van LASK Linz, waarmee D. Reiter zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam LASK Linz geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van P. Michorl. Na 83 minuten wist Hartberg eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van J. Dossou bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van LASK Linz speler M. Raguz, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Josef Spurny en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van LASK Linz.

LIVE Hartberg - LASK Linz 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Hartberg Wissel L. Ried voor J. Heil Hartberg
53' Penalty LASK Linz Penalty D. Frieser LASK Linz 0-1
58' Wissel LASK Linz Wissel M. Raguz voor J. Klauss LASK Linz
59' Wissel LASK Linz Wissel A. Andrade voor P. Filipovic LASK Linz
59' Wissel LASK Linz Wissel H. Balic voor D. Frieser LASK Linz
60' Wissel Hartberg Wissel D. Cancola voor L. Gabbichler Hartberg
60' Wissel Hartberg Wissel D. Tadic voor P. Tschernegg Hartberg
61' Doelpunt LASK Linz Doelpunt R. Ranftl LASK Linz 0-2
66' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
69' Doelpunt LASK Linz Doelpunt D. Reiter met assist van J. Holland LASK Linz 0-3
72' Wissel LASK Linz Wissel S. Haudum voor G. Trauner LASK Linz
73' Wissel Hartberg Wissel S. Rasswalder voor C. Klem Hartberg
73' Wissel Hartberg Wissel C. Kropfl voor T. Kainz Hartberg
74' Doelpunt LASK Linz Doelpunt P. Michorl met assist van R. Renner LASK Linz 0-4
78' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor L. Ried Hartberg
80' Wissel LASK Linz Wissel V. Muller voor S. Tetteh LASK Linz
83' Doelpunt Hartberg Doelpunt J. Dossou met assist van A. Lienhart Hartberg 1-4
85' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Raguz met assist van H. Balic LASK Linz 1-5
87' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor A. Andrade LASK Linz
88' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Ranftl LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - LASK Linz
Opstellingen Hartberg - LASK Linz
De opstellingen van Hartberg en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.