Nabeschouwing St. Pölten - Wattens (1-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Dinsdag 23 juni 2020 - 20:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt St. Pölten het dinsdag 23 juni 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Wattens (1-1)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen St. Pölten en Wattens geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 44 minuten. C. Burke maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee St. Pölten vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 68e minuut kreeg N. Gorzel van St. Pölten voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor St. Pölten de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 73e minuut kreeg B. Soares van WSG Tirol voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en WSG Tirol de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde Z. Dedic de gelijkmaker voor WSG Tirol in de 83e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE St. Pölten - Wattens 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Penalty St. Pölten Penalty C. Burke St. Pölten 1-0
50' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Z. Dedic WSG Tirol
55' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor T. Petsos WSG Tirol
58' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor N. Gorzel St. Pölten
61' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor B. Soares WSG Tirol
62' Wissel WSG Tirol Wissel S. Santin voor F. Buchacher WSG Tirol
62' Wissel St. Pölten Wissel N. Meister voor A. Carius St. Pölten
62' Wissel WSG Tirol Wissel K. Nitzlnader voor S. Neurauter WSG Tirol
68' Tweede gele kaart St. Pölten Tweede gele kaart voor N. Gorzel St. Pölten
71' Wissel St. Pölten Wissel M. Rasner voor G. Davies St. Pölten
72' Wissel WSG Tirol Wissel J. Golles voor D. Kovacec WSG Tirol
73' Tweede gele kaart WSG Tirol Tweede gele kaart voor B. Soares WSG Tirol
76' Wissel WSG Tirol Wissel S. Hager voor F. Rieder WSG Tirol
77' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor S. Ingolitsch St. Pölten
80' Wissel St. Pölten Wissel I. Ouedraogo voor C. Burke St. Pölten
80' Wissel St. Pölten Wissel D. Hofbauer voor S. Ingolitsch St. Pölten
82' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor N. Meister St. Pölten
83' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt Z. Dedic met assist van S. Santin WSG Tirol 1-1
85' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Hofbauer St. Pölten
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Wattens
Opstellingen St. Pölten - Wattens
De opstellingen van St. Pölten en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wattens zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.