Nabeschouwing Hartberg - Wolfsberger AC (3-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Donderdag 2 juli 2020 - 18:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Hartberg het donderdag 2 juli 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Wolfsberger AC (3-3)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Hartberg en Wolfsberger AC geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Lienhart, waarmee Hartberg met 1-0 de leiding nam. Wolfsberger AC kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Jojic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette D. Tadic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hartberg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Weissman de 2-2 maakte voor Wolfsberger AC. Wolfsberger AC leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 86 minuten op voorsprong na een goal van S. Weissman: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Hartberg. In de 88e minuut was het L. Ried die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken. Een penalty na 92 minuten had Wolfsberger AC een goal moeten opleveren, maar S. Weissman wist deze kans helaas niet verzilveren, waardoor de score onveranderd bleef.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Julian Weinberger bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Hartberg - Wolfsberger AC 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Hartberg Doelpunt A. Lienhart met assist van A. Dante Hartberg 1-0
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Gollner voor N. Rnic Wolfsberger AC
52' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Jojic met assist van A. Schmidt Wolfsberger AC 1-1
56' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van A. Lienhart Hartberg 2-1
57' Wissel Hartberg Wissel J. Dossou voor C. Kropfl Hartberg
57' Wissel Hartberg Wissel S. Rasswalder voor C. Klem Hartberg
58' Wissel Hartberg Wissel D. Cancola voor B. Nimaga Hartberg
64' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Sprangler voor M. Jojic Wolfsberger AC
64' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Dieng voor A. Schmidt Wolfsberger AC
64' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. A. Schmerbock voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
69' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van M. A. Schmerbock Wolfsberger AC 2-2
71' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor S. Rasswalder Hartberg
73' Wissel Hartberg Wissel L. Ried voor D. Tadic Hartberg
76' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Golles voor L. Schmitz Wolfsberger AC
81' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Cancola Hartberg
86' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van M. A. Schmerbock Wolfsberger AC 2-3
88' Doelpunt Hartberg Doelpunt L. Ried Hartberg 3-3
90' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor S. Weissman Wolfsberger AC
92' Penalty gemist Wolfsberger AC Penalty gemist S. Weissman Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Wolfsberger AC
Opstellingen Hartberg - Wolfsberger AC
De opstellingen van Hartberg en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.