Nabeschouwing Sturm Graz - Hartberg (1-4) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 5 juli 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Sturm Graz het zondag 5 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Hartberg (1-4)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Alan Kijas geëindigd in een 1-4 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sturm Graz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Jantscher. Hartberg kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Gabbichler, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette D. Tadic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hartberg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 44 minuten werd de voorsprong voor Hartberg vergroot nadat D. Tadic de 1-3 wist te scoren. In de 92e werkte A. Avlonitis de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-4 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alan Kijas bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Hartberg.

LIVE Sturm Graz - Hartberg 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt J. Jantscher Sturm Graz 1-0
16' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor T. Rotter Hartberg
18' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor K. Friesenbichler Sturm Graz
34' Doelpunt Hartberg Doelpunt L. Gabbichler Hartberg 1-1
37' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van T. Kainz Hartberg 1-2
44' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van T. Kainz Hartberg 1-3
46' Wissel Sturm Graz Wissel C. Leitgeb voor P. Huspek Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel E. Sakic voor V. Trummer Sturm Graz
46' Wissel Hartberg Wissel D. Cancola voor A. Dante Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel S. Rasswalder voor T. Rotter Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel D. Kirnbauer voor C. Klem Hartberg
58' Wissel Hartberg Wissel T. Ostrak voor L. Gabbichler Hartberg
65' Wissel Sturm Graz Wissel D. Shabanhaxhaj voor T. Rocher Sturm Graz
68' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor A. Avlonitis Sturm Graz
74' Wissel Sturm Graz Wissel M. Krienzer voor K. Friesenbichler Sturm Graz
77' Wissel Hartberg Wissel C. Kropfl voor R. Rep Hartberg
92' Eigen doelpunt Hartberg Eigen doelpunt A. Avlonitis Hartberg 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Hartberg
Opstellingen Sturm Graz - Hartberg
De opstellingen van Sturm Graz en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.