Nabeschouwing Ajax O19 - Sevilla O19 (3-1) || UEFA Youth League 2015/2016

Dinsdag 9 februari 2016 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Ajax O19 het dinsdag 9 februari 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Ajax O19 - Sevilla O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax O19 - Sevilla O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Ajax O19 en Sevilla O19 is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ajax O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Ajax U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Dekker. Helaas voor Ajax U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Sevilla U19 dat via Nané dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. van de Beek dacht na 49 minuten te scoren voor Ajax U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Ajax U19 via A. Nouri, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ajax O19 - Sevilla O19
3
1
LIVE Ajax O19 - Sevilla O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax O19 - Sevilla O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt V. Dekker Ajax U19
36' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Nané Sevilla U19
48' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor José Amo Sevilla U19
49' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt D. van de Beek Ajax U19
63' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Eliseo Falcón Sevilla U19
65' Wissel Sevilla U19 Wissel José Mena voor M. Shved Sevilla U19
71' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor I. Groothuizen Ajax U19
71' Wissel Ajax U19 Wissel E. Walian voor K. Sierhuis Ajax U19
75' Wissel Ajax U19 Wissel M. De Wit voor V. Dekker Ajax U19
76' Wissel Sevilla U19 Wissel Miguel Martín voor Rubén Colmenero Sevilla U19
79' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt A. Nouri Ajax U19
79' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Nané Sevilla U19
80' Wissel Ajax U19 Wissel T. van Zweeden voor D. Zeefuik Ajax U19
83' Wissel Sevilla U19 Wissel Vicente Lucas voor Genaro Rodríguez Sevilla U19