Nabeschouwing Celtic O19 - Valencia O19 (1-1) (0-0 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2015/2016

Woensdag 10 februari 2016 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Celtic O19 het woensdag 10 februari 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Valencia O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic O19 - Valencia O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic O19 - Valencia O19 (1-1) (0-0 na strafschoppen)

De UEFA Youth League 2015/2016 wedstrijd tussen Celtic O19 en Valencia O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 40e minuut dacht Celtic U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Aitchison. Helaas voor Celtic U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut moest Javi Jiménez van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Valencia U19 verder met een speler minder. Ismael Martinez dacht na 87 minuten te scoren voor Valencia U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 0-0 score in het voordeel van , die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Celtic O19 - Valencia O19
1
1
LIVE Celtic O19 - Valencia O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic O19 - Valencia O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Gonzalo Villar Valencia U19
29' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor A. Mcilduff Celtic U19
40' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt J. Aitchison Celtic U19
41' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor J. Aitchison Celtic U19
55' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor D. Higgins Celtic U19
60' Wissel Valencia U19 Wissel Ismael Martinez voor Gil Valencia U19
61' Wissel Valencia U19 Wissel Francisco Llamas voor Gonzalo Villar Valencia U19
66' Wissel Celtic U19 Wissel I. Murray voor D. Higgins Celtic U19
70' Wissel Celtic U19 Wissel C. Lafferty voor C. Miller Celtic U19
72' Rode kaart Valencia U19 Rode kaart voor Javi Jiménez Valencia U19
78' Wissel Valencia U19 Wissel David Ruiz voor Marcos Ferris Valencia U19
80' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor M. Konyk Valencia U19
87' Doelpunt Valencia U19 Doelpunt Ismael Martinez Valencia U19
88' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Toni Martínez Valencia U19
95' Wissel Celtic U19 Wissel J. Kerr voor M. Hill Celtic U19