Nabeschouwing Anderlecht O19 - Arsenal O19 (2-0) || UEFA Youth League 2015/2016

Dinsdag 9 februari 2016 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Anderlecht O19 het dinsdag 9 februari 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal O19.

Via de Anderlecht O19 - Arsenal O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht O19 - Arsenal O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Anderlecht O19 en Arsenal O19 is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Anderlecht O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 8e minuut dacht Anderlecht U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Van Camp. Helaas voor Anderlecht U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Anderlecht U19 dat via J. Van Camp dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht O19 - Arsenal O19
2
0
LIVE Anderlecht O19 - Arsenal O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht O19 - Arsenal O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Anderlecht U19 Doelpunt J. Van Camp Anderlecht U19
16' Gele kaart Anderlecht U19 Gele kaart voor M. Svilar Anderlecht U19
28' Doelpunt Anderlecht U19 Doelpunt J. Van Camp Anderlecht U19
46' Wissel Arsenal U19 Wissel R. Nelson voor D. Crowley Arsenal U19
46' Wissel Arsenal U19 Wissel D. Malen voor C. Willock Arsenal U19
62' Wissel Anderlecht U19 Wissel A. Bernier voor D. Lukebakio Anderlecht U19
66' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor I. Bennacer Arsenal U19
67' Wissel Arsenal U19 Wissel K. Graca voor C. Johnson Arsenal U19
75' Wissel Anderlecht U19 Wissel E. Sowah Adjei voor T. Amrani Anderlecht U19
80' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor D. Malen Arsenal U19
80' Wissel Anderlecht U19 Wissel F. Silinou voor O. Mangala Anderlecht U19
92' Gele kaart Anderlecht U19 Gele kaart voor N. De Medina Anderlecht U19
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht O19 - Arsenal O19
Opstellingen Anderlecht O19 - Arsenal O19

Voorbeschouwing Anderlecht O19 - Arsenal O19

Anderlecht O19 en Arsenal O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht O19 en Arsenal O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 4 november 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht O19. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Anderlecht O19 favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Arsenal O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.