Nabeschouwing Paris St Germain O19 - Roma O19 (3-1) || UEFA Youth League 2015/2016

Woensdag 9 maart 2016 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Paris St Germain O19 het woensdag 9 maart 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Roma O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal Georges Lefèvre (Saint-Germain-en-Laye) in Saint-Germain-en-Laye.

Via de Paris St Germain O19 - Roma O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paris St Germain O19 - Roma O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Paris St Germain O19 en Roma O19 is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Paris St Germain O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Paris St Germain U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Ballo. Helaas voor Paris St Germain U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Paris St Germain U19 dat via Y. Meïté dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Tumminello dacht na 75 minuten te scoren voor Roma U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Paris St Germain U19 via C. Nkunku, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Paris St Germain O19 - Roma O19
3
1
LIVE Paris St Germain O19 - Roma O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paris St Germain O19 - Roma O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Paris St Germain U19 Gele kaart voor Y. Demoncy Paris St Germain U19
26' Doelpunt Paris St Germain U19 Doelpunt F. Ballo Paris St Germain U19
39' Doelpunt Paris St Germain U19 Doelpunt Y. Meïté Paris St Germain U19
43' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor E. De Santis Roma U19
44' Gele kaart Paris St Germain U19 Gele kaart voor O. Edouard Paris St Germain U19
44' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor R. Marchizza Roma U19
49' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor S. Umar Roma U19
65' Wissel Roma U19 Wissel M. Tumminello voor S. Umar Roma U19
74' Wissel Roma U19 Wissel L. Pellegrini voor L. Di Livio Roma U19
75' Doelpunt Roma U19 Doelpunt M. Tumminello Roma U19
75' Wissel Paris St Germain U19 Wissel A. Wilfride Kanga voor J. Ikone Paris St Germain U19
76' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor M. Tumminello Roma U19
79' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor E. Spinozzi Roma U19
81' Wissel Roma U19 Wissel N. Tofanari voor N. Abdullahi Roma U19
83' Wissel Paris St Germain U19 Wissel A. Konate voor Y. Meïté Paris St Germain U19
90' Doelpunt Paris St Germain U19 Doelpunt C. Nkunku Paris St Germain U19
94' Gele kaart Paris St Germain U19 Gele kaart voor L. Callegari Paris St Germain U19