Nabeschouwing Midtjylland O19 - Atl. Madrid O19 (4-4) (0-0 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2015/2016

Woensdag 10 februari 2016 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Midtjylland O19 het woensdag 10 februari 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Atl. Madrid O19.

Via de Midtjylland O19 - Atl. Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland O19 - Atl. Madrid O19 (4-4) (0-0 na strafschoppen)

De UEFA Youth League 2015/2016 wedstrijd tussen Midtjylland O19 en Atl. Madrid O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

In de 32e minuut dacht Midtjylland U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Thychosen. Helaas voor Midtjylland U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Atl. Madrid U19 dat via Juan Moreno dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Hernández dacht na 42 minuten te scoren voor Atl. Madrid U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 43e minuut scoorde Midtjylland U19 via M. Anderson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist Atl. Madrid U19 via Andrés Mohedano de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 56e minuut scoorde J. Thomsen namens Midtjylland U19. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 67e minuut leek N. Madsen te scoren voor Midtjylland U19, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 4-4 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 91e minuut leek Ferni te scoren voor Atl. Madrid U19, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 0-0 score in het voordeel van , die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Midtjylland O19 - Atl. Madrid O19
4
4
LIVE Midtjylland O19 - Atl. Madrid O19 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland O19 - Atl. Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt M. Thychosen Midtjylland U19
37' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt Juan Moreno Atl. Madrid U19
42' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt T. Hernández Atl. Madrid U19
43' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt M. Anderson Midtjylland U19
45' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor M. Thychosen Midtjylland U19
51' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt Andrés Mohedano Atl. Madrid U19
56' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt J. Thomsen Midtjylland U19
65' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Antonio Moya voor P. Mobodji Atl. Madrid U19
67' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt N. Madsen Midtjylland U19
67' Wissel Midtjylland U19 Wissel M. Vang voor N. Kirk Midtjylland U19
70' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel M. Boulahia voor Andrés Mohedano Atl. Madrid U19
75' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor Ferni Atl. Madrid U19
78' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor Antonio Moya Atl. Madrid U19
82' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor Antonio Montoro Atl. Madrid U19
85' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Salomón voor T. Hernández Atl. Madrid U19
91' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt Ferni Atl. Madrid U19
95' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor M. Anderson Midtjylland U19
95' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor Juan Moreno Atl. Madrid U19
93' Wissel Midtjylland U19 Wissel A. Hagelskjær voor A. Poulsen Midtjylland U19
92' Wissel Midtjylland U19 Wissel O. Frank voor J. Thomsen Midtjylland U19