Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Real Madrid O19 (2-3) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 21 februari 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Bayern Munchen O19 het woensdag 21 februari 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid O19. De wedstrijd wordt gespeeld in FC Bayern Campus Platz 1 in Munich.

Via de Bayern Munchen O19 - Real Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Real Madrid O19 (2-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayern Munchen O19 en Real Madrid O19 is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Real Madrid O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Baeza, waarmee Real Madrid U19 met 0-1 de leiding nam. Bayern U19 kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Kohn, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 29e minuut was de ideale kans voor Real Madrid U19 om te scoren. Oscar was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 38e minuut was het Real Madrid U19 dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Lopez. In de 46e minuut werd Adri van Real Madrid U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Real Madrid U19 met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 54 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat A. Fein de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Het lukte Real Madrid U19 in de 74e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was Alberto die de 2-3 wist te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Real Madrid O19.

LIVE Bayern Munchen O19 - Real Madrid O19 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern Munchen O19 - Real Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt M. Baeza met assist van Lopez Real Madrid U19 0-1
21' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt D. Kohn Bayern U19 1-1
29' Penalty gemist Real Madrid U19 Penalty gemist Oscar Real Madrid U19
37' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor G. Zabarte Real Madrid U19
38' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Lopez Real Madrid U19 1-2
46' Rode kaart Real Madrid U19 Rode kaart voor Adri Real Madrid U19
54' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt A. Fein met assist van W. Jeong Bayern U19 2-2
57' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor T. Rieg Bayern U19
60' Wissel Real Madrid U19 Wissel V. Chust Garcia voor M. Baeza Real Madrid U19
64' Wissel Bayern U19 Wissel J. Meier voor J. Stanisic Bayern U19
74' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Alberto met assist van A. Martin Real Madrid U19 2-3
82' Wissel Real Madrid U19 Wissel L. Vacaz voor C. Pina Real Madrid U19
88' Wissel Real Madrid U19 Wissel A. Blanco voor A. Martin Real Madrid U19
88' Wissel Bayern U19 Wissel M. Zylla voor D. Kohn Bayern U19