Nabeschouwing Inter O19 - Sheriff O19 (2-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Inter O19 het dinsdag 19 oktober 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro Sportivo Giacinto Facchetti in Milano.

Via de Inter O19 - Sheriff O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter O19 - Sheriff O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Inter O19 en Sheriff O19 is onder leiding van scheidsrechter Lukas Fähndrich geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door C. Casadei, waarmee Inter U19 met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Carmanov zorgde ervoor dat Inter U19 op 2-0 kwam te staan in de 66e minuut. In de 83e minuut wist Sheriff U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Pogreban. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sheriff U19 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lukas Fähndrich, waardoor Inter O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Inter O19 - Sheriff O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter O19 - Sheriff O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor F. Carboni Inter U19
30' Gele kaart Sheriff U19 Gele kaart voor A. Carmanov Sheriff U19
31' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor O. Jürgens Inter U19
38' Gele kaart Sheriff U19 Gele kaart voor R. Scurtul Sheriff U19
46' Wissel Inter U19 Wissel V. Carboni voor E. Owusu Inter U19
48' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor V. Carboni Inter U19
50' Doelpunt Inter U19 Doelpunt C. Casadei met assist van F. Carboni Inter U19 1-0
54' Wissel Sheriff U19 Wissel D. Boţan voor N. Covalschi Sheriff U19
66' Eigen doelpunt Inter U19 Eigen doelpunt A. Carmanov Inter U19 2-0
66' Wissel Inter U19 Wissel F. Nunziatini voor N. Iliev Inter U19
69' Wissel Sheriff U19 Wissel A. Jaloba voor R. Scurtul Sheriff U19
69' Wissel Sheriff U19 Wissel V. Coliş voor P. Cucereavenco Sheriff U19
72' Wissel Inter U19 Wissel D. Curatolo voor O. Jürgens Inter U19
73' Wissel Inter U19 Wissel F. Cortinovis voor F. Carboni Inter U19
81' Wissel Sheriff U19 Wissel D. Pogreban voor D. Boţan Sheriff U19
82' Wissel Sheriff U19 Wissel V. Yaţco voor A. Hatman Sheriff U19
83' Doelpunt Sheriff U19 Doelpunt D. Pogreban Sheriff U19 2-1
88' Gele kaart Sheriff U19 Gele kaart voor V. Yaţco Sheriff U19
92' Wissel Inter U19 Wissel S. Bonavita voor G. Fabbian Inter U19
Video hoogtepunten en samenvatting Inter O19 - Sheriff O19
Opstellingen Inter O19 - Sheriff O19
De opstellingen van Inter O19 en Sheriff O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.