Nabeschouwing Juventus O19 - Chelsea O19 (3-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Juventus O19 het woensdag 29 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Training Center in Vinovo.

Via de Juventus O19 - Chelsea O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus O19 - Chelsea O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Juventus O19 en Chelsea O19 is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 3-1 overwinning voor Juventus O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Soule, waarmee Juventus U19 met 1-0 de leiding nam. Juventus U19 vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Mulazzi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Chelsea U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Wareham.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Juventus U19 vergroot nadat T. Galante de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Juventus O19.

LIVE Juventus O19 - Chelsea O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus O19 - Chelsea O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt M. Soule met assist van F. Miretti Juventus U19 1-0
45' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt G. Mulazzi met assist van A. J. Chibozo Juventus U19 2-0
46' Wissel Chelsea U19 Wissel M. Mothersille voor J. Haigh Chelsea U19
46' Wissel Chelsea U19 Wissel B. Fiabema voor L. Badley-Morgan Chelsea U19
55' Wissel Chelsea U19 Wissel R. Stutter voor C. Webster Chelsea U19
64' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor R. Turicchia Juventus U19
67' Wissel Juventus U19 Wissel A. Bonetti voor F. Miretti Juventus U19
67' Wissel Juventus U19 Wissel N. Turco voor A. J. Chibozo Juventus U19
72' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor N. Turco Juventus U19
72' Wissel Chelsea U19 Wissel J. Wareham voor J. Soonsup-Bell Chelsea U19
74' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt J. Wareham met assist van S. Thomas Chelsea U19 2-1
78' Wissel Juventus U19 Wissel L. Hasa voor S. Iling Juventus U19
78' Wissel Juventus U19 Wissel T. Galante voor M. Soule Juventus U19
80' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor B. Hughes Chelsea U19
83' Wissel Chelsea U19 Wissel L. Castledine voor L. Hall Chelsea U19
86' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor T. Galante Juventus U19
89' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt T. Galante met assist van N. Turco Juventus U19 3-1
92' Wissel Juventus U19 Wissel T. Maressa voor R. Turicchia Juventus U19
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus O19 - Chelsea O19
Opstellingen Juventus O19 - Chelsea O19
De opstellingen van Juventus O19 en Chelsea O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.