Nabeschouwing Liverpool O19 - Milan O19 (1-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 15 september 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Liverpool O19 het woensdag 15 september 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Milan O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Liverpool’s Academy Ground (Knowsley, Merseyside) in Knowsley, Merseyside.

Via de Liverpool O19 - Milan O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool O19 - Milan O19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Liverpool O19 en Milan O19 is onder leiding van scheidsrechter Rohit Saggi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Liverpool O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Woltman, waarmee Liverpool U19 met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Liverpool O19.

LIVE Liverpool O19 - Milan O19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool O19 - Milan O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt M. Woltman Liverpool U19 1-0
38' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor C. Bradley Liverpool U19
44' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor N. E. Obaretin Milan U19
59' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor O. Beck Liverpool U19
66' Wissel Milan U19 Wissel G. Alesi voor C. Foglio Milan U19
66' Wissel Milan U19 Wissel L. Rossi voor J. Amore Milan U19
67' Wissel Milan U19 Wissel A. Bozzolan voor M. Kerkez Milan U19
81' Wissel Liverpool U19 Wissel O. Cannonier voor M. Musialowski Liverpool U19
85' Wissel Liverpool U19 Wissel D. Corness voor J. Balagizi Liverpool U19
90' Wissel Liverpool U19 Wissel S. Bajcetic voor C. Bradley Liverpool U19
91' Wissel Milan U19 Wissel L. Bjorklund voor A. Gala Milan U19
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool O19 - Milan O19
Opstellingen Liverpool O19 - Milan O19
De opstellingen van Liverpool O19 en Milan O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.