Nabeschouwing Porto O19 - Milan O19 (3-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 15:30 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Porto O19 het dinsdag 19 oktober 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Milan O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro de Treinos e Formação Desportiva PortoGaia in Vila Nova de Gaia.

Via de Porto O19 - Milan O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto O19 - Milan O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Porto O19 en Milan O19 is onder leiding van scheidsrechter Iwan Griffith geëindigd in een 3-1 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Vasco Sousa, waarmee Porto U19 met 1-0 de leiding nam. Porto U19 vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Umaro Candé op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Milan U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Roback.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Porto U19 vergroot nadat D. Dabo de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Porto O19.

LIVE Porto O19 - Milan O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto O19 - Milan O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor N. Obaretin Milan U19
29' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor Jorge Meireles Porto U19
41' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor Bernardo Folha Porto U19
44' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Vasco Sousa met assist van Jorge Meireles Porto U19 1-0
46' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor G. Robotti Milan U19
49' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor C. Traorè Milan U19
46' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Umaro Candé Porto U19 2-0
48' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor C. Foglio Milan U19
49' Wissel Milan U19 Wissel L. Rossi voor Y. El Hilali Milan U19
52' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor David Vinhas Porto U19
54' Wissel Porto U19 Wissel Rui Monteiro voor B. Boaitey Porto U19
59' Wissel Milan U19 Wissel C. Nsiala-Makengo voor N. Obaretin Milan U19
59' Wissel Milan U19 Wissel K. Bright voor G. Robotti Milan U19
66' Doelpunt Milan U19 Doelpunt E. Roback Milan U19 2-1
68' Wissel Porto U19 Wissel D. Dabo voor Jorge Meireles Porto U19
68' Wissel Porto U19 Wissel Tiago Antunes voor Vasco Sousa Porto U19
75' Wissel Porto U19 Wissel Martim Fernandes voor José Macedo Porto U19
75' Wissel Porto U19 Wissel Ricardo Rei voor Umaro Candé Porto U19
80' Wissel Milan U19 Wissel A. Polenghi voor C. Foglio Milan U19
80' Wissel Milan U19 Wissel A. Bozzolan voor C. Traorè Milan U19
85' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor E. Roback Milan U19
93' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor Umaro Candé Porto U19
93' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor José Macedo Porto U19
93' Doelpunt Porto U19 Doelpunt D. Dabo Porto U19 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Porto O19 - Milan O19
Opstellingen Porto O19 - Milan O19
De opstellingen van Porto O19 en Milan O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Porto O19 - Milan O19

Porto O19 en Milan O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iwan Griffith en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto O19 en Milan O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Porto O19 0
Winst Milan O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto O19 op een 1e positie staat, terwijl we Milan O19 terugvinden op de 4e plaats.