Nabeschouwing Ranger U19 - Hammarby O19 (3-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 20:30 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Ranger U19 het dinsdag 28 september 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hammarby O19. De wedstrijd wordt gespeeld in The C&G Systems Stadium in Dumbarton.

Via de Ranger U19 - Hammarby O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ranger U19 - Hammarby O19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Ranger U19 en Hammarby O19 is onder leiding van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ranger U19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door R. Ure, waarmee Ranger U19 met 1-0 de leiding nam. Ranger U19 vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. McCausland op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Ranger U19, waarmee R. McCausland zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos, waardoor Ranger U19 dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ranger U19 - Hammarby O19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ranger U19 - Hammarby O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt R. Ure met assist van A. Weston Ranger U19 1-0
47' Wissel Hammarby U19 Wissel V. Sluug voor M. Rafferty Hammarby U19
64' Wissel Ranger U19 Wissel A. Lowry voor A. Weston Ranger U19
65' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt R. McCausland met assist van C. McKinnon Ranger U19 2-0
81' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt R. McCausland met assist van A. Lowry Ranger U19 3-0
83' Wissel Ranger U19 Wissel A. Lyall voor R. Ure Ranger U19
88' Gele kaart Hammarby U19 Gele kaart voor A. Tuhral Hammarby U19
90' Wissel Ranger U19 Wissel M. Strachan voor L. Taylor Ranger U19
91' Wissel Ranger U19 Wissel R. Wilson voor R. McCausland Ranger U19
Video hoogtepunten en samenvatting Ranger U19 - Hammarby O19
Opstellingen Ranger U19 - Hammarby O19
De opstellingen van Ranger U19 en Hammarby O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Ranger U19 - Hammarby O19

Ranger U19 en Hammarby O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ranger U19 en Hammarby O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.