Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Paris SG O19 (1-4) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 3 november 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt RB Leipzig O19 het woensdag 3 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Paris SG O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Trainingszentrum RB Leipzig Platz 1 in Leipzig.

Via de RB Leipzig O19 - Paris SG O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Paris SG O19 (1-4)

Het UEFA Youth League duel tussen RB Leipzig O19 en Paris SG O19 is onder leiding van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geëindigd in een 1-4 overwinning voor Paris SG O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door E. Michut, waarmee Paris SG U19 met 0-1 de leiding nam. RB Leipzig U19 kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Wosz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette D. Gassama zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Paris SG U19 de leiding in de wedstrijd nam.

In de 61e minuut werd D. Lelle van RB Leipzig U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor RB Leipzig U19 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 62e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Paris SG U19 speler I. Gharbi. In de 80e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het D. Gassama die namens Paris SG U19 het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ioannis Papadopoulos en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Paris SG O19.

LIVE RB Leipzig O19 - Paris SG O19 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RB Leipzig O19 - Paris SG O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt E. Michut met assist van X. Simons Paris SG U19 0-1
27' Wissel RB Leipzig U19 Wissel R. Friedrich voor B. Klefisch RB Leipzig U19
32' Doelpunt RB Leipzig U19 Doelpunt J. Wosz met assist van D. Krasucki RB Leipzig U19 1-1
56' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt D. Gassama met assist van X. Simons Paris SG U19 1-2
61' Rode kaart RB Leipzig U19 Rode kaart voor D. Lelle RB Leipzig U19
62' Penalty Paris SG U19 Penalty I. Gharbi Paris SG U19 1-3
66' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor E. Uhlmann RB Leipzig U19
69' Wissel Paris SG U19 Wissel W. Odobert voor I. Gharbi Paris SG U19
69' Wissel Paris SG U19 Wissel T. Alloh voor V. Muntu Wa Mungu Paris SG U19
69' Wissel Paris SG U19 Wissel N. Bitumazala voor M. Bodiang Paris SG U19
72' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor S. Bonnah RB Leipzig U19
74' Wissel RB Leipzig U19 Wissel J. Pfennig voor K. Smorgol RB Leipzig U19
74' Wissel RB Leipzig U19 Wissel O. Köhl voor D. Krasucki RB Leipzig U19
75' Wissel Paris SG U19 Wissel D. Weidmann voor A. Kari Paris SG U19
80' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt D. Gassama met assist van X. Simons Paris SG U19 1-4
81' Wissel RB Leipzig U19 Wissel Y. Freischlad voor R. Friedrich RB Leipzig U19
81' Wissel RB Leipzig U19 Wissel M. Voigt voor S. Bonnah RB Leipzig U19
85' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor M. Voigt RB Leipzig U19
86' Wissel Paris SG U19 Wissel Enzo Tayamoutou voor E. Michut Paris SG U19
Video hoogtepunten en samenvatting RB Leipzig O19 - Paris SG O19
Opstellingen RB Leipzig O19 - Paris SG O19
De opstellingen van RB Leipzig O19 en Paris SG O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RB Leipzig O19 - Paris SG O19

RB Leipzig O19 en Paris SG O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ioannis Papadopoulos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RB Leipzig O19 en Paris SG O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 19 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paris SG O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Paris SG O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van RB Leipzig O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RB Leipzig O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst RB Leipzig O19 0
Winst Paris SG O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RB Leipzig O19 op een 4e positie staat, terwijl we Paris SG O19 terugvinden op de 3e plaats.