Nabeschouwing Sevilla O19 - Wolfsburg O19 (2-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Sevilla O19 het dinsdag 23 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Jesús Navas in Sevilla.

Via de Sevilla O19 - Wolfsburg O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla O19 - Wolfsburg O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Sevilla O19 en Wolfsburg O19 is onder leiding van scheidsrechter Alain Durieux geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sevilla O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Diego Rodríguez, waarmee Sevilla U19 met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sevilla U19 opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het Darío Benavides die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sevilla U19.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sevilla O19.

LIVE Sevilla O19 - Wolfsburg O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla O19 - Wolfsburg O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Diego Rodríguez Sevilla U19 1-0
30' Gele kaart Wolfsburg U19 Gele kaart voor A. MacNulty Wolfsburg U19
62' Wissel Wolfsburg U19 Wissel M. Till Meier voor E. Boakye Wolfsburg U19
67' Gele kaart Wolfsburg U19 Gele kaart voor M. Mazzone Wolfsburg U19
72' Gele kaart Wolfsburg U19 Gele kaart voor E. Patut Wolfsburg U19
72' Wissel Wolfsburg U19 Wissel T. Bastin voor L. Homann Wolfsburg U19
76' Wissel Sevilla U19 Wissel José Antonio López voor Diego Rodríguez Sevilla U19
81' Gele kaart Wolfsburg U19 Gele kaart voor G. Phong Wolfsburg U19
85' Wissel Sevilla U19 Wissel Pablo Rivera voor Manuel Bueno Sevilla U19
87' Wissel Wolfsburg U19 Wissel V. Kastull voor E. Patut Wolfsburg U19
87' Wissel Wolfsburg U19 Wissel O. Fobassam voor F. Lange Wolfsburg U19
87' Wissel Wolfsburg U19 Wissel D. Nuhanović voor L. Ambros Wolfsburg U19
88' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Darío Benavides met assist van Antonio Zarzana Sevilla U19 2-0
91' Wissel Sevilla U19 Wissel Diego Jiménez voor Antonio Zarzana Sevilla U19
91' Wissel Sevilla U19 Wissel Daniel Lidueña voor Antonio Arcos Sevilla U19
91' Wissel Sevilla U19 Wissel Carlos Calero voor Alexandro Fernández Sevilla U19
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla O19 - Wolfsburg O19
Opstellingen Sevilla O19 - Wolfsburg O19
De opstellingen van Sevilla O19 en Wolfsburg O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sevilla O19 - Wolfsburg O19

Sevilla O19 en Wolfsburg O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alain Durieux en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla O19 en Wolfsburg O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 29 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Sevilla O19 0
Winst Wolfsburg O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla O19 op een 2e positie staat, terwijl we Wolfsburg O19 terugvinden op de 4e plaats.