Nabeschouwing Sparta Praha O19 - MTK U19 (3-3) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Sparta Praha O19 het woensdag 20 oktober 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen MTK U19. De wedstrijd wordt gespeeld in eFotbal aréna in Praha.

Via de Sparta Praha O19 - MTK U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha O19 - MTK U19 (3-3)

De UEFA Youth League 2021/2022 wedstrijd tussen Sparta Praha O19 en MTK U19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. V. Sejk maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sparta Praha U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. MTK U19 kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Z. Vancsa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette D. Kastanek zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sparta Praha U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Z. Vancsa de 2-2 maakte voor MTK U19. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Sparta Praha U19 leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 80 minuten op voorsprong na een goal van P. Vydra: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor MTK U19. In de 89e minuut was het H. Georgievski die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luka Bilbija bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sparta Praha O19 - MTK U19 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha O19 - MTK U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart MTK U19 Gele kaart voor M. Helembai MTK U19
25' Penalty Sparta Praha U19 Penalty V. Sejk Sparta Praha U19 1-0
28' Gele kaart MTK U19 Gele kaart voor M. Kata MTK U19
44' Gele kaart Sparta Praha U19 Gele kaart voor M. Suchomel Sparta Praha U19
45' Doelpunt MTK U19 Doelpunt Z. Vancsa MTK U19 1-1
46' Wissel MTK U19 Wissel M. Balogh voor Z. Vasvari MTK U19
50' Doelpunt Sparta Praha U19 Doelpunt D. Kastanek met assist van F. Silhart Sparta Praha U19 2-1
51' Gele kaart Sparta Praha U19 Gele kaart voor V. Sejk Sparta Praha U19
68' Wissel Sparta Praha U19 Wissel J. Kaufman voor E. Osmani Sparta Praha U19
74' Wissel MTK U19 Wissel H. Georgievski voor B. Varkonyi MTK U19
76' Doelpunt MTK U19 Doelpunt Z. Vancsa met assist van A. Miknyoczki MTK U19 2-2
80' Doelpunt Sparta Praha U19 Doelpunt P. Vydra met assist van F. Silhart Sparta Praha U19 3-2
85' Gele kaart Sparta Praha U19 Gele kaart voor A. Sevinsky Sparta Praha U19
89' Doelpunt MTK U19 Doelpunt H. Georgievski met assist van Z. Vancsa MTK U19 3-3
89' Gele kaart MTK U19 Gele kaart voor H. Georgievski MTK U19
90' Wissel MTK U19 Wissel G. Szoke voor Z. Vancsa MTK U19
90' Wissel Sparta Praha U19 Wissel M. Jedlicka voor O. Lilling Sparta Praha U19
92' Gele kaart Sparta Praha U19 Gele kaart voor F. Silhart Sparta Praha U19
93' Wissel MTK U19 Wissel B. Juhasz voor K. Fekete MTK U19
93' Wissel MTK U19 Wissel A. Gyuris voor A. Horvath MTK U19
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Praha O19 - MTK U19
Opstellingen Sparta Praha O19 - MTK U19
De opstellingen van Sparta Praha O19 en MTK U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.