Nabeschouwing Wolfsburg O19 - Salzburg O19 (1-2) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 2 november 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Wolfsburg O19 het dinsdag 2 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg O19. De wedstrijd wordt gespeeld in AOK Stadion in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg O19 - Salzburg O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg O19 - Salzburg O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Wolfsburg O19 en Salzburg O19 is onder leiding van scheidsrechter Espen Eskås geëindigd in een 1-2 overwinning voor Salzburg O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door L. Wallner, waarmee Salzburg U19 met 0-1 de leiding nam. In de 47e minuut moest P. Heller van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Espen Eskås een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Wolfsburg U19 verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte S. Busch namens Wolfsburg U19 in de 54e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat S. Baidoo namens Salzburg U19 in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Espen Eskås, waardoor Salzburg O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolfsburg O19 - Salzburg O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg O19 - Salzburg O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt L. Wallner Salzburg U19 0-1
11' Wissel Salzburg U19 Wissel T. Paumgartner voor J. Omoregie Salzburg U19
15' Wissel Salzburg U19 Wissel E. Havel voor F. Crescenti Salzburg U19
22' Wissel Wolfsburg U19 Wissel L. Homann voor L. Littbarski Wolfsburg U19
28' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor L. Reischl Salzburg U19
31' Gele kaart Wolfsburg U19 Gele kaart voor F. Di Michele Sanchez Wolfsburg U19
36' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor T. Paumgartner Salzburg U19
40' Gele kaart Wolfsburg U19 Gele kaart voor S. Busch Wolfsburg U19
47' Rode kaart Wolfsburg U19 Rode kaart voor P. Heller Wolfsburg U19
54' Doelpunt Wolfsburg U19 Doelpunt S. Busch Wolfsburg U19 1-1
60' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor L. Wallner Salzburg U19
61' Wissel Wolfsburg U19 Wissel A. B. Wagbe voor D. Nuhanovic Wolfsburg U19
75' Wissel Wolfsburg U19 Wissel M. Meier voor S. Busch Wolfsburg U19
75' Wissel Wolfsburg U19 Wissel G. H. Phong voor F. Di Michele Sanchez Wolfsburg U19
75' Wissel Wolfsburg U19 Wissel E. Boakye voor F. Lange Wolfsburg U19
79' Wissel Salzburg U19 Wissel D. Owusu voor R. Simic Salzburg U19
79' Wissel Salzburg U19 Wissel S. Baidoo voor T. Sahin Salzburg U19
80' Gele kaart Wolfsburg U19 Gele kaart voor L. Tomljenovic Wolfsburg U19
94' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt S. Baidoo met assist van D. Owusu Salzburg U19 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg O19 - Salzburg O19
Opstellingen Wolfsburg O19 - Salzburg O19
De opstellingen van Wolfsburg O19 en Salzburg O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.