Nabeschouwing Wolfsburg O19 - Sevilla O19 (1-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Wolfsburg O19 het woensdag 29 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla O19. De wedstrijd wordt gespeeld in AOK Stadion in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg O19 - Sevilla O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg O19 - Sevilla O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2021/2022 wedstrijd tussen Wolfsburg O19 en Sevilla O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door L. Ambros, waarmee Wolfsburg U19 met 1-0 de leiding nam. Sevilla U19 kwam na 65 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Diego Fernández, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wolfsburg O19 - Sevilla O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg O19 - Sevilla O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Sergio Martínez Sevilla U19
14' Gele kaart Wolfsburg U19 Gele kaart voor A. MacNulty Wolfsburg U19
27' Doelpunt Wolfsburg U19 Doelpunt L. Ambros met assist van L. Littbarski Wolfsburg U19 1-0
54' Wissel Sevilla U19 Wissel Diego Fernández voor Sergio Martínez Sevilla U19
59' Wissel Wolfsburg U19 Wissel M. Till Meier voor S. Busch Wolfsburg U19
65' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Diego Fernández met assist van Antonio Zarzana Sevilla U19 1-1
66' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Diego Hormigo Sevilla U19
73' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Diego Fernández Sevilla U19
76' Wissel Wolfsburg U19 Wissel V. Kastull voor L. Littbarski Wolfsburg U19
76' Wissel Wolfsburg U19 Wissel L. Homann voor P. Heller Wolfsburg U19
79' Gele kaart Wolfsburg U19 Gele kaart voor V. Kastull Wolfsburg U19
81' Wissel Sevilla U19 Wissel Pablo Rivera voor Alexandro Fernández Sevilla U19
86' Gele kaart Wolfsburg U19 Gele kaart voor L. Homann Wolfsburg U19
89' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Carlos Álvarez Sevilla U19
89' Wissel Sevilla U19 Wissel Carlos Calero voor Manuel Bueno Sevilla U19
89' Wissel Sevilla U19 Wissel Ángel Mancheño voor Antonio Zarzana Sevilla U19
89' Wissel Sevilla U19 Wissel Diego Rodríguez voor Carlos Álvarez Sevilla U19
90' Wissel Wolfsburg U19 Wissel D. Nuhanović voor L. Ambros Wolfsburg U19
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg O19 - Sevilla O19
Opstellingen Wolfsburg O19 - Sevilla O19
De opstellingen van Wolfsburg O19 en Sevilla O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Wolfsburg O19 - Sevilla O19

Wolfsburg O19 en Sevilla O19 treffen elkaar in de 2e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Urs Schnyder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wolfsburg O19 en Sevilla O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Wolfsburg O19 0
Winst Sevilla O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsburg O19 op een 4e positie staat, terwijl we Sevilla O19 terugvinden op de 1e plaats.