In de neemt OB het zondag 1 augustus 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Nature Energy Park in Odense.

Via de OB - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OB - Kopenhagen (0-2)

Het duel tussen OB en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Jakob Kehlet geëindigd in een 0-2 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Wind, waarmee København met 0-1 de leiding nam. København vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Diks op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Kopenhagen.

Wedstrijdstatistieken OB - Kopenhagen
Balbezit
56%
44%
Schoten totaal
19
15
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
141
101
Gevaarlijke aanvallen
59
42
Passes
498
404
Overtredingen
10
4
Corners
7
1
Wissels
5
4
LIVE OB - Kopenhagen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OB - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt København Doelpunt J. Wind met assist van K. Diks København 0-1
57' Doelpunt København Doelpunt K. Diks met assist van V. Kristansen København 0-2
62' Wissel OB Wissel M. Lieder voor I. Jebali OB
62' Wissel OB Wissel T. Klove voor A. Okosun OB
62' Wissel OB Wissel R. Laursen voor R. D. Ostrom OB
65' Wissel København Wissel R. Hojlund voor K. Wilczek København
65' Wissel København Wissel L. Lerager voor M. Daramy København
75' Wissel OB Wissel M. Fenger voor M. Frokjaer OB
77' Wissel København Wissel P. Ankersen voor J. Stage København
77' Wissel København Wissel P. Biel voor J. Wind København
81' Wissel OB Wissel M. Opondo voor E. Sabbi OB
89' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Opondo Afgekeurd doelpunt vanwege hands M. Opondo OB
89' Gele kaart København Gele kaart voor V. Nelsson København
Video hoogtepunten en samenvatting OB - Kopenhagen
Opstellingen OB - Kopenhagen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing OB - Kopenhagen

OB en Kopenhagen treffen elkaar in de 3e speelronde van de van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Kehlet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat OB en Kopenhagen elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst OB 0
Winst Kopenhagen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OB op een 3e positie staat, terwijl we Kopenhagen terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
OB - Kopenhagen Opstelling OB Opstelling Kopenhagen Live OB - Kopenhagen Live OB - Kopenhagen kijken OB - Kopenhagen kijken Live OB - Kopenhagen stream OB - Kopenhagen Fox Sports Nabeschouwing OB - Kopenhagen Uitslag OB - Kopenhagen Statistieken OB - Kopenhagen 2021/2022 OB - Kopenhagen wedden OB - Kopenhagen gokken OB - Kopenhagen Unibet