Nabeschouwing Mainz 05 - Werder Bremen (3-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Mainz 05 het zaterdag 20 juni 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Werder Bremen (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Manuel Gräfe geëindigd in een 3-1 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door R. Quaison, waarmee FSV Mainz 05 met 1-0 de leiding nam. FSV Mainz 05 vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Boetius op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist Werder Bremen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Y. Osako.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor FSV Mainz 05 vergroot nadat E. Fernandes de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Mainz 05.

LIVE Mainz 05 - Werder Bremen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Veljkovic Werder Bremen
25' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt R. Quaison FSV Mainz 05 1-0
30' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Boetius met assist van D. Latza FSV Mainz 05 2-0
35' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Friedl Werder Bremen
40' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor R. Quaison FSV Mainz 05
44' Wissel Werder Bremen Wissel L. Augustinsson voor T. Gebre Selassie Werder Bremen
46' Wissel Werder Bremen Wissel F. Bartels voor C. Gross Werder Bremen
46' Wissel Werder Bremen Wissel N. Fullkrug voor L. Bittencourt Werder Bremen
46' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Oztunali voor R. Quaison FSV Mainz 05
56' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Barreiro voor D. Latza FSV Mainz 05
57' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor J. Boetius FSV Mainz 05
58' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Y. Osako met assist van D. Klaassen Werder Bremen 2-1
63' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor L. Augustinsson Werder Bremen
64' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Szalai voor J. Mateta FSV Mainz 05
65' Wissel FSV Mainz 05 Wissel E. Fernandes voor P. Kunde Malong FSV Mainz 05
77' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Hack voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
82' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor M. Friedl Werder Bremen
85' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt E. Fernandes met assist van B. Baku FSV Mainz 05 3-1
85' Wissel Werder Bremen Wissel D. Selke voor M. Veljkovic Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Werder Bremen
Opstellingen Mainz 05 - Werder Bremen
De opstellingen van Mainz 05 en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Mainz 05 - Werder Bremen

Mainz 05 en Werder Bremen treffen elkaar in de 33e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Gräfe en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mainz 05 en Werder Bremen in de Bundesliga vond plaats op 17 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mainz 05. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Werder Bremen favoriet. 13 keer wist de ploeg van Mainz 05 te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Mainz 05. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Mainz 05 7
Winst Werder Bremen 13
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mainz 05 op een 15e positie staat, terwijl we Werder Bremen terugvinden op de 17e plaats.