Nabeschouwing Werder Bremen - Bayern München (0-1) || Bundesliga 2019/2020

Dinsdag 16 juni 2020 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Werder Bremen het dinsdag 16 juni 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion Platz 11 in Bremen.

Via de Werder Bremen - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Bayern München (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door R. Lewandowski, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. In de 79e minuut kreeg A. Davies van FC Bayern München voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FC Bayern München de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Bayern München.

LIVE Werder Bremen - Bayern München 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor A. Davies FC Bayern München
43' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van J. Boateng FC Bayern München 0-1
46' Wissel Werder Bremen Wissel S. Langkamp voor K. Vogt Werder Bremen
56' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Eggestein Werder Bremen
62' Wissel Werder Bremen Wissel J. Sargent voor M. Rashica Werder Bremen
62' Wissel Werder Bremen Wissel F. Bartels voor L. Bittencourt Werder Bremen
79' Tweede gele kaart FC Bayern München Tweede gele kaart voor A. Davies FC Bayern München
82' Wissel FC Bayern München Wissel L. Hernandez voor S. Gnabry FC Bayern München
84' Wissel Werder Bremen Wissel N. Fullkrug voor D. Klaassen Werder Bremen
88' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor S. Langkamp Werder Bremen
88' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor M. Veljkovic Werder Bremen
89' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Kimmich FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Bayern München
Opstellingen Werder Bremen - Bayern München
De opstellingen van Werder Bremen en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Florian Kohfeldt
Coach Hans-Dieter Flick
Voorbeschouwing Werder Bremen - Bayern München

Werder Bremen en Bayern München treffen elkaar in de 32e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Werder Bremen en Bayern München in de Bundesliga vond plaats op 14 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 21 keer wist de ploeg van Werder Bremen te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Werder Bremen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Werder Bremen 3
Winst Bayern München 21
Gelijkspel 5
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Werder Bremen op een 17e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 1e plaats.