Nabeschouwing Werder Bremen - Köln (6-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 27 juni 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Werder Bremen het zaterdag 27 juni 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion Platz 11 in Bremen.

Via de Werder Bremen - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Köln (6-1)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Köln is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 6-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Y. Osako, waarmee Werder Bremen met 1-0 de leiding nam. Werder Bremen vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Rashica op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Werder Bremen, waarmee N. Fullkrug zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Werder Bremen geen gas terug, waardoor in de 55e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Klaassen. De 5-0 voor Werder Bremen volgde even later in de 58e minuut nadat Y. Osako namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 62e minuut was het D. Drexler van FC Köln wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Werder Bremen mocht J. Sargent in de 68e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bastian Dankert en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Werder Bremen.

LIVE Werder Bremen - Köln 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Y. Osako met assist van M. Eggestein Werder Bremen 1-0
27' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rashica met assist van Y. Osako Werder Bremen 2-0
29' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor M. Uth FC Köln
29' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt N. Fullkrug met assist van M. Friedl Werder Bremen 3-0
34' Wissel FC Köln Wissel M. Hoger voor T. Leistner FC Köln
46' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor E. Rexhbecaj FC Köln
46' Wissel FC Köln Wissel N. Katterbach voor M. Uth FC Köln
46' Wissel Werder Bremen Wissel J. Sargent voor N. Fullkrug Werder Bremen
49' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor K. Vogt Werder Bremen
55' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt D. Klaassen Werder Bremen 4-0
57' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor K. Ehizibue FC Köln
58' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Y. Osako met assist van T. Gebre Selassie Werder Bremen 5-0
62' Doelpunt FC Köln Doelpunt D. Drexler FC Köln 5-1
68' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt J. Sargent Werder Bremen 6-1
75' Wissel Werder Bremen Wissel F. Bartels voor D. Klaassen Werder Bremen
75' Wissel FC Köln Wissel C. Clemens voor A. Modeste FC Köln
75' Wissel FC Köln Wissel T. Lemperle voor I. Jakobs FC Köln
81' Wissel Werder Bremen Wissel P. Bargfrede voor K. Vogt Werder Bremen
87' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor Y. Osako Werder Bremen
87' Wissel Werder Bremen Wissel L. Bittencourt voor M. Rashica Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Köln
Opstellingen Werder Bremen - Köln
De opstellingen van Werder Bremen en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Köln zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Florian Kohfeldt
Formatie 3-1-4-2
Coach Markus Gisdol
Voorbeschouwing Werder Bremen - Köln

Werder Bremen en Köln treffen elkaar in de 34e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Werder Bremen en Köln in de Bundesliga vond plaats op 21 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Köln. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Werder Bremen favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Köln slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Werder Bremen 6
Winst Köln 5
Gelijkspel 7
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Werder Bremen op een 16e positie staat, terwijl we Köln terugvinden op de 14e plaats.