Nabeschouwing Schalke 04 - Hoffenheim (2-5) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 20 april 2019 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Schalke 04 het zaterdag 20 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Hoffenheim (2-5)

Het Bundesliga duel tussen Schalke 04 en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 2-5 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door I. Belfodil, waarmee TSG Hoffenheim met 0-1 de leiding nam. TSG Hoffenheim vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Kramarić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Schalke 04 vervolgens op 1-2. Het was D. Caligiuri die vanaf 11 meter wist te scoren in de 60e minuut.

Na 65 minuten werd de voorsprong voor TSG Hoffenheim vergroot nadat Á. Szalai de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 73e minuut nadat N. Amiri namens TSG Hoffenheim de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 80e minuut was het I. Belfodil van TSG Hoffenheim wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Namens Schalke 04 mocht G. Burgstaller in de 90e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christian Dingert bij een 2-5 eindstand in het voordeel van Hoffenheim.

LIVE Schalke 04 - Hoffenheim 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor B. Hübner TSG Hoffenheim
25' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt I. Belfodil met assist van N. Amiri TSG Hoffenheim 0-1
28' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor B. Embolo Schalke 04
31' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Demirbay TSG Hoffenheim
42' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor D. Caligiuri Schalke 04
45' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt A. Kramarić met assist van K. Demirbay TSG Hoffenheim 0-2
56' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Á. Szalai voor B. Hübner TSG Hoffenheim
60' Penalty Schalke 04 Penalty D. Caligiuri Schalke 04 1-2
65' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Á. Szalai met assist van I. Belfodil TSG Hoffenheim 1-3
71' Wissel TSG Hoffenheim Wissel J. Brenet voor N. Schulz TSG Hoffenheim
73' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt N. Amiri met assist van A. Kramarić TSG Hoffenheim 1-4
80' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt I. Belfodil met assist van E. Bičakčić TSG Hoffenheim 1-5
80' Wissel Schalke 04 Wissel A. Harit voor W. McKennie Schalke 04
81' Wissel Schalke 04 Wissel N. Boujellab voor Omar Mascarell Schalke 04
81' Wissel TSG Hoffenheim Wissel K. Nuhu voor K. Demirbay TSG Hoffenheim
83' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor N. Amiri TSG Hoffenheim
90' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt G. Burgstaller met assist van B. Embolo Schalke 04 2-5
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Hoffenheim
Opstellingen Schalke 04 - Hoffenheim
De opstellingen van Schalke 04 en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schalke 04 gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.