Nabeschouwing Stuttgart - Hertha BSC (2-1) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Stuttgart het zaterdag 15 december 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Hertha BSC (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Stuttgart en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stuttgart. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door M. Mittelstädt, waarmee Hertha BSC met 0-1 de leiding nam. VfB Stuttgart kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Gómez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette M. Gómez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VfB Stuttgart de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sascha Stegemann, waardoor Stuttgart dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stuttgart - Hertha BSC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor V. Ibišević Hertha BSC
38' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt M. Mittelstädt Hertha BSC 0-1
56' Wissel VfB Stuttgart Wissel A. Donis voor G. Castro VfB Stuttgart
59' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor M. Plattenhardt Hertha BSC
64' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt M. Gómez met assist van N. González VfB Stuttgart 1-1
65' Wissel Hertha BSC Wissel O. Duda voor V. Ibišević Hertha BSC
75' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor A. Donis VfB Stuttgart
76' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt M. Gómez met assist van C. Gentner VfB Stuttgart 2-1
80' Wissel Hertha BSC Wissel P. Köpke voor V. Darida Hertha BSC
80' Wissel Hertha BSC Wissel P. Dárdai voor M. Leckie Hertha BSC
83' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor P. Skjelbred Hertha BSC
86' Wissel VfB Stuttgart Wissel B. Sosa voor C. Akolo VfB Stuttgart
91' Wissel VfB Stuttgart Wissel D. Didavi voor M. Gómez VfB Stuttgart
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Hertha BSC
Opstellingen Stuttgart - Hertha BSC
De opstellingen van Stuttgart en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.