Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Hoffenheim (1-1) || Bundesliga 2020/2021

Zaterdag 15 mei 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2020/2021 neemt Arminia Bielefeld het zaterdag 15 mei 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in SchücoArena in Bielefeld.

Via de Arminia Bielefeld - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Hoffenheim (1-1)

De Bundesliga 2020/2021 wedstrijd tussen Arminia Bielefeld en Hoffenheim geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. TSG Hoffenheim kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Kramaric. DSC Arminia Bielefeld kwam na 23 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Voglsammer, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Arminia Bielefeld - Hoffenheim 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arminia Bielefeld - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt A. Kramaric met assist van S. Adamyan TSG Hoffenheim 0-1
12' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor S. Adamyan TSG Hoffenheim
23' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt A. Voglsammer DSC Arminia Bielefeld 1-1
62' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. Gacinovic voor R. Skov TSG Hoffenheim
62' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. John voor R. Sessegnon TSG Hoffenheim
66' Wissel TSG Hoffenheim Wissel K. Vogt voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
79' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel M. Hartel voor M. Okugawa DSC Arminia Bielefeld
79' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel C. Soukou voor A. Voglsammer DSC Arminia Bielefeld
83' Wissel TSG Hoffenheim Wissel G. Rutter voor S. Adamyan TSG Hoffenheim
85' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor A. Lucoqui DSC Arminia Bielefeld
89' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kunze voor A. Maier DSC Arminia Bielefeld
89' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel S. Schipplock voor R. Doan DSC Arminia Bielefeld
93' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor M. Gacinovic TSG Hoffenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Arminia Bielefeld - Hoffenheim
Opstellingen Arminia Bielefeld - Hoffenheim
De opstellingen van Arminia Bielefeld en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arminia Bielefeld gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.