Nabeschouwing Bayern München - Borussia M'gladbach (6-0) || Bundesliga 2020/2021

Zaterdag 8 mei 2021 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2020/2021 neemt Bayern München het zaterdag 8 mei 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Borussia M'gladbach (6-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 6-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Lewandowski. FC Bayern München vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Muller op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee R. Lewandowski zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 44e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Coman. In de 66e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van FC Bayern München speler R. Lewandowski. Na 75 minuten werd T. Nianzou van FC Bayern München met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 86e minuut was het FC Bayern München dat via L. Sane de stand op 6-0 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tobias Stieler bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Bayern München, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Bayern München - Borussia M'gladbach 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van D. Alaba FC Bayern München 1-0
23' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Muller met assist van J. Musiala FC Bayern München 2-0
34' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski FC Bayern München 3-0
44' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt K. Coman met assist van R. Lewandowski FC Bayern München 4-0
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel H. Wolf voor V. Lazaro Borussia Mönchengladbach
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel A. Plea voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
60' Wissel FC Bayern München Wissel L. Sane voor K. Coman FC Bayern München
60' Wissel FC Bayern München Wissel S. Gnabry voor J. Musiala FC Bayern München
60' Wissel FC Bayern München Wissel L. Goretzka voor D. Alaba FC Bayern München
65' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
66' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 5-0
69' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel O. Wendt voor R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach
69' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Stindl voor J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
70' Wissel FC Bayern München Wissel T. Nianzou voor L. Goretzka FC Bayern München
71' Wissel FC Bayern München Wissel J. Martinez voor J. Boateng FC Bayern München
75' Rode kaart FC Bayern München Rode kaart voor T. Nianzou FC Bayern München
84' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor B. Embolo Borussia Mönchengladbach
86' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Sane met assist van S. Gnabry FC Bayern München 6-0
90' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor H. Wolf Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Borussia M'gladbach
Opstellingen Bayern München - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Bayern München en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.