Nabeschouwing Stuttgart - Arminia Bielefeld (0-2) || Bundesliga 2020/2021

Zaterdag 22 mei 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2020/2021 neemt Stuttgart het zaterdag 22 mei 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arminia Bielefeld. De wedstrijd wordt gespeeld in Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Arminia Bielefeld live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Arminia Bielefeld (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Stuttgart en Arminia Bielefeld is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 0-2 overwinning voor Arminia Bielefeld. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 66 minuten. F. Klos maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee DSC Arminia Bielefeld vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. DSC Arminia Bielefeld vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Doan op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Arminia Bielefeld.

LIVE Stuttgart - Arminia Bielefeld 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Arminia Bielefeld teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Kalajdzic Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Kalajdzic VfB Stuttgart
56' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel N. De Medina voor J. Laursen DSC Arminia Bielefeld
59' Wissel VfB Stuttgart Wissel N. Ahamada voor P. Klement VfB Stuttgart
59' Wissel VfB Stuttgart Wissel D. Didavi voor P. Forster VfB Stuttgart
65' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor N. Ahamada VfB Stuttgart
66' Penalty DSC Arminia Bielefeld Penalty F. Klos DSC Arminia Bielefeld 0-1
72' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt R. Doan met assist van A. Voglsammer DSC Arminia Bielefeld 0-2
73' Wissel VfB Stuttgart Wissel D. Churlinov voor R. Massimo VfB Stuttgart
79' Wissel VfB Stuttgart Wissel M. Kaminski voor M. Kempf VfB Stuttgart
79' Wissel VfB Stuttgart Wissel H. Al Ghaddioui voor G. Castro VfB Stuttgart
80' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel S. Schipplock voor A. Voglsammer DSC Arminia Bielefeld
88' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel C. Gebauer voor R. Doan DSC Arminia Bielefeld
88' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kunze voor M. Okugawa DSC Arminia Bielefeld
88' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel M. van der Hoorn voor F. Klos DSC Arminia Bielefeld
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Arminia Bielefeld
Opstellingen Stuttgart - Arminia Bielefeld
De opstellingen van Stuttgart en Arminia Bielefeld zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Arminia Bielefeld zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.