Nabeschouwing Schalke 04 - Hertha BSC (1-2) || Bundesliga 2020/2021

Woensdag 12 mei 2021 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2020/2021 neemt Schalke 04 het woensdag 12 mei 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Hertha BSC (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Schalke 04 en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Markus Schmidt geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Harit, waarmee Schalke 04 met 1-0 de leiding nam. Hertha BSC kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Boyata, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette J. Ngankam zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hertha BSC de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 89e minuut moest Hertha BSC verder met een man minder, nadat D. Lukebakio een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Markus Schmidt, waardoor Hertha BSC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Schalke 04 - Hertha BSC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt A. Harit met assist van S. Kolasinac Schalke 04 1-0
19' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt D. Boyata met assist van M. Plattenhardt Hertha BSC 1-1
43' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor A. Harit Schalke 04
50' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor V. Darida Hertha BSC
54' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor S. Mustafi Schalke 04
58' Wissel Hertha BSC Wissel J. Ngankam voor K. Piatek Hertha BSC
58' Wissel Hertha BSC Wissel S. Ascacibar voor V. Darida Hertha BSC
58' Wissel Hertha BSC Wissel D. Lukebakio voor M. Leckie Hertha BSC
67' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Lukebakio Hertha BSC
68' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Boyata Hertha BSC
68' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor S. Kolasinac Schalke 04
74' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt J. Ngankam met assist van N. Radonjic Hertha BSC 1-2
76' Wissel Hertha BSC Wissel J. Michelbrink voor J. Dilrosun Hertha BSC
77' Wissel Schalke 04 Wissel S. Skrzybski voor B. Idrizi Schalke 04
77' Wissel Schalke 04 Wissel B. Raman voor K. Huntelaar Schalke 04
89' Tweede gele kaart Hertha BSC Tweede gele kaart voor D. Lukebakio Hertha BSC
89' Wissel Hertha BSC Wissel J. Torunarigha voor N. Radonjic Hertha BSC
90' Wissel Schalke 04 Wissel G. Paciencia voor T. Becker Schalke 04
91' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor J. Michelbrink Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Hertha BSC
Opstellingen Schalke 04 - Hertha BSC
De opstellingen van Schalke 04 en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schalke 04 gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.