Nabeschouwing Hoffenheim - Schalke 04 (4-2) || Bundesliga 2020/2021

Zaterdag 8 mei 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2020/2021 neemt Hoffenheim het zaterdag 8 mei 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Schalke 04 (4-2)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Schalke 04 is onder leiding van scheidsrechter Guido Winkmann geëindigd in een 4-2 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Uth, waarmee Schalke 04 met 0-1 de leiding nam. Schalke 04 vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Mustafi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist TSG Hoffenheim de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Kramaric.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Akpoguma de 2-2 maakte voor TSG Hoffenheim. TSG Hoffenheim leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 60 minuten op voorsprong na een goal van C. Baumgartner: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 64e minuut en kwam op naam te staan van TSG Hoffenheim speler I. Bebou, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Guido Winkmann en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Hoffenheim.

LIVE Hoffenheim - Schalke 04 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt M. Uth met assist van S. Serdar Schalke 04 0-1
35' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor S. Serdar Schalke 04
42' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt S. Mustafi met assist van B. Oczipka Schalke 04 0-2
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Adamyan voor R. Skov TSG Hoffenheim
47' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt A. Kramaric TSG Hoffenheim 1-2
52' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt K. Akpoguma met assist van A. Kramaric TSG Hoffenheim 2-2
56' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor M. Uth Schalke 04
60' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt C. Baumgartner met assist van A. Kramaric TSG Hoffenheim 3-2
62' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor S. Adamyan TSG Hoffenheim
64' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt I. Bebou met assist van F. Grillitsch TSG Hoffenheim 4-2
68' Wissel Schalke 04 Wissel C. Bozdogan voor S. Serdar Schalke 04
73' Wissel Schalke 04 Wissel S. Skrzybski voor A. Schopf Schalke 04
73' Wissel Schalke 04 Wissel J. Kaparos voor A. Harit Schalke 04
83' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Rudy voor D. Samassekou TSG Hoffenheim
83' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. Beier voor I. Bebou TSG Hoffenheim
86' Wissel Schalke 04 Wissel M. Hoppe voor K. Huntelaar Schalke 04
86' Wissel Schalke 04 Wissel L. Mercan voor M. Uth Schalke 04
89' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. Gacinovic voor C. Baumgartner TSG Hoffenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Schalke 04
Opstellingen Hoffenheim - Schalke 04
De opstellingen van Hoffenheim en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.