Nabeschouwing Bayern München - Nürnberg (3-0) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayern München het zaterdag 8 december 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Nürnberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Nürnberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Nürnberg (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Nürnberg is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door R. Lewandowski, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lewandowski op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee F. Ribéry zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tobias Stieler, waardoor Bayern München dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayern München - Nürnberg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Nürnberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van J. Kimmich FC Bayern München 1-0
27' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski FC Bayern München 2-0
56' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt F. Ribéry FC Bayern München 3-0
63' Wissel FC Bayern München Wissel K. Coman voor F. Ribéry FC Bayern München
63' Wissel FC Bayern München Wissel Thiago Alcântara voor L. Goretzka FC Bayern München
66' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor D. Alaba FC Bayern München
69' Wissel Nürnberg Wissel A. Zreľák voor S. Kerk Nürnberg
70' Wissel Nürnberg Wissel O. Petrak voor S. Rhein Nürnberg
75' Wissel FC Bayern München Wissel S. Wagner voor S. Gnabry FC Bayern München
84' Wissel Nürnberg Wissel Ewerton voor P. Erras Nürnberg
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Nürnberg
Opstellingen Bayern München - Nürnberg
De opstellingen van Bayern München en Nürnberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Nürnberg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bayern München - Nürnberg

Bayern München en Nürnberg treffen elkaar in de 14e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Nürnberg in de Bundesliga vond plaats op 8 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Nürnberg slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayern München 10
Winst Nürnberg 1
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 4e positie staat, terwijl we Nürnberg terugvinden op de 15e plaats.