Nabeschouwing AEK Athene - Lille (1-0) || Champions League 2006/2007

Woensdag 1 november 2006 - 20:45 uur



In de Champions League 2006/2007 neemt AEK Athene het woensdag 1 november 2006 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lille.

Via de AEK Athene - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - Lille (1-0)

Het Champions League duel tussen AEK Athene en Lille is geëindigd in een 1-0 overwinning voor AEK Athene.

In de 74e minuut dacht AEK Athens op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Liberopoulos. Helaas voor AEK Athens werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AEK Athene - Lille
Goals
1
0
LIVE AEK Athene - Lille 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
74' Doelpunt AEK Athens Doelpunt N. Liberopoulos AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athene - Lille
Opstellingen AEK Athene - Lille

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AEK Athene - Lille

AEK Athene en Lille spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen AEK Athene en Lille in de Champions League vond plaats op 17 oktober 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 1 keer wist de ploeg van AEK Athene te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AEK Athene. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AEK Athene 0
Winst Lille 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
AEK Athene - Lille Opstelling AEK Athene Opstelling Lille Live AEK Athene - Lille Live AEK Athene - Lille kijken AEK Athene - Lille kijken Live AEK Athene - Lille stream AEK Athene - Lille Fox Sports Nabeschouwing AEK Athene - Lille Uitslag AEK Athene - Lille Statistieken AEK Athene - Lille Champions League 2006/2007 AEK Athene - Lille wedden AEK Athene - Lille gokken AEK Athene - Lille Unibet