Nabeschouwing Celtic - Manchester United (1-0) || Champions League 2006/2007

Dinsdag 21 november 2006 - 20:45 uur



In de Champions League 2006/2007 neemt Celtic het dinsdag 21 november 2006 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United.

Via de Celtic - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Manchester United (1-0)

Het Champions League duel tussen Celtic en Manchester United is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Celtic.

In de 82e minuut dacht Celtic op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Nakamura. Helaas voor Celtic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Manchester United
Goals
1
0
LIVE Celtic - Manchester United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
82' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Nakamura Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Manchester United
Opstellingen Celtic - Manchester United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celtic - Manchester United

Celtic en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en Manchester United in de Champions League vond plaats op 12 september 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Manchester United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Celtic te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Celtic. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celtic 0
Winst Manchester United 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Celtic - Manchester United Opstelling Celtic Opstelling Manchester United Live Celtic - Manchester United Live Celtic - Manchester United kijken Celtic - Manchester United kijken Live Celtic - Manchester United stream Celtic - Manchester United Fox Sports Nabeschouwing Celtic - Manchester United Uitslag Celtic - Manchester United Statistieken Celtic - Manchester United Champions League 2006/2007 Celtic - Manchester United wedden Celtic - Manchester United gokken Celtic - Manchester United Unibet