Nabeschouwing Chelsea - Porto (2-1) || Champions League 2006/2007

Dinsdag 6 maart 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Chelsea het dinsdag 6 maart 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Porto.

Via de Chelsea - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Porto (2-1)

Het Champions League duel tussen Chelsea en Porto is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van Ricardo Quaresma. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Chelsea dat via A. Robben dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Ballack dacht na 79 minuten te scoren voor Chelsea, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Chelsea - Porto
2
1
LIVE Chelsea - Porto 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Porto Doelpunt Ricardo Quaresma Porto
35' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Robben Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel J. Obi Mikel voor C. Makélélé Chelsea
48' Doelpunt Chelsea Doelpunt A. Robben Chelsea
56' Wissel Porto Wissel Adriano Louzada voor Raul Meireles Porto
56' Wissel Porto Wissel Ibson voor M. Cech Porto
59' Gele kaart Porto Gele kaart voor Ricardo Quaresma Porto
61' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor L. Diarra Chelsea
66' Wissel Chelsea Wissel Paulo Ferreira voor L. Diarra Chelsea
79' Doelpunt Chelsea Doelpunt M. Ballack Chelsea
82' Wissel Porto Wissel Bruno Moraes voor L. López Porto
83' Gele kaart Porto Gele kaart voor J. Fucile Porto
85' Wissel Chelsea Wissel S. Kalou voor A. Shevchenko Chelsea
87' Gele kaart Porto Gele kaart voor Adriano Louzada Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Porto
Opstellingen Chelsea - Porto

Voorbeschouwing Chelsea - Porto

Chelsea en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Porto in de Champions League vond plaats op 21 februari 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.