Nabeschouwing Hamburger SV - CSKA Moskva (3-2) || Champions League 2006/2007

Woensdag 6 december 2006 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Hamburger SV het woensdag 6 december 2006 om 20:45 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva.

Via de Hamburger SV - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamburger SV - CSKA Moskva (3-2)

Het Champions League duel tussen Hamburger SV en CSKA Moskva is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Hamburger SV.

In de 23e minuut dacht CSKA Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Olic. Helaas voor CSKA Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Hamburger SV dat via B. Berisha dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. Zhirkov dacht na 65 minuten te scoren voor CSKA Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Hamburger SV via R. van der Vaart, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Hamburger SV via B. Sanogo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hamburger SV - CSKA Moskva
3
2
LIVE Hamburger SV - CSKA Moskva 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamburger SV - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Penalty CSKA Moskva Penalty I. Olic CSKA Moskva
28' Doelpunt Hamburger SV Doelpunt B. Berisha Hamburger SV
65' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Y. Zhirkov CSKA Moskva
84' Doelpunt Hamburger SV Doelpunt R. van der Vaart Hamburger SV
90' Doelpunt Hamburger SV Doelpunt B. Sanogo Hamburger SV
Video hoogtepunten en samenvatting Hamburger SV - CSKA Moskva
Opstellingen Hamburger SV - CSKA Moskva

Voorbeschouwing Hamburger SV - CSKA Moskva

Hamburger SV en CSKA Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Hamburger SV en CSKA Moskva in de Champions League vond plaats op 26 september 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hamburger SV te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hamburger SV. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.