Nabeschouwing Lille - Manchester United (0-1) || Champions League 2006/2007

Dinsdag 20 februari 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Lille het dinsdag 20 februari 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United.

Via de Lille - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Manchester United (0-1)

Het Champions League duel tussen Lille en Manchester United is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 83e minuut dacht Manchester United op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Giggs. Helaas voor Manchester United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lille - Manchester United
LIVE Lille - Manchester United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor N. Fauvergue LOSC Lille
15' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor P. Evra Manchester United
27' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor M. Debuchy LOSC Lille
30' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor N. Vidic Manchester United
57' Wissel LOSC Lille Wissel Y. Cabaye voor N. Fauvergue LOSC Lille
67' Wissel Manchester United Wissel L. Saha voor Cristiano Ronaldo Manchester United
75' Wissel LOSC Lille Wissel J. Audel voor P. Odemwingie LOSC Lille
83' Doelpunt Manchester United Doelpunt R. Giggs Manchester United
84' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor T. Sylva LOSC Lille
90' Wissel LOSC Lille Wissel Michel Bastos voor L. Obraniak LOSC Lille
94' Wissel Manchester United Wissel J. OShea voor P. Scholes Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Manchester United
Opstellingen Lille - Manchester United

Voorbeschouwing Lille - Manchester United

Lille en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Manchester United in de Champions League vond plaats op 1 november 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Manchester United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.