Nabeschouwing Liverpool - Chelsea (1-0) (4-1 na strafschoppen) || Champions League 2006/2007

Dinsdag 1 mei 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Liverpool het dinsdag 1 mei 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea.

Via de Liverpool - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Chelsea (1-0) (4-1 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Liverpool en Chelsea is geëindigd in een overwinning voor Liverpool. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Liverpool het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-1 gewonnen werd.

In de 22e minuut dacht Liverpool op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Agger. Helaas voor Liverpool werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 22 minuten was het D. Agger die Liverpool op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-1 score in het voordeel van Liverpool, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Liverpool - Chelsea
1
0
LIVE Liverpool - Chelsea 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Agger Liverpool
22' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Agger Liverpool 1-0
28' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Cole Chelsea
62' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor D. Agger Liverpool
78' Wissel Liverpool Wissel Xabi Alonso voor J. Pennant Liverpool
98' Wissel Chelsea Wissel A. Robben voor J. Cole Chelsea
106' Wissel Liverpool Wissel C. Bellamy voor P. Crouch Liverpool
107' Wissel Chelsea Wissel S. Wright-Phillips voor S. Kalou Chelsea
110' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor B. Zenden Liverpool
118' Wissel Liverpool Wissel R. Fowler voor J. Mascherano Liverpool
118' Wissel Chelsea Wissel G. NDjitap voor C. Makélélé Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Chelsea
Opstellingen Liverpool - Chelsea
De opstellingen van Liverpool en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Liverpool - Chelsea

Liverpool en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Chelsea in de Champions League vond plaats op 25 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 1 keer wist de ploeg van Liverpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Liverpool. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.