Nabeschouwing Manchester United - Milan (3-2) || Champions League 2006/2007

Dinsdag 24 april 2007 - 20:45 uur



In de Champions League 2006/2007 neemt Manchester United het dinsdag 24 april 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Manchester United - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Milan (3-2)

Het Champions League duel tussen Manchester United en Milan is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Manchester United op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristiano Ronaldo. Helaas voor Manchester United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Milan dat via Kaká dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Kaká dacht na 37 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Manchester United via W. Rooney, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist Manchester United via W. Rooney de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Manchester United - Milan
Goals
3
2
LIVE Manchester United - Milan 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Manchester United Doelpunt Cristiano Ronaldo Manchester United
22' Doelpunt Milan Doelpunt Kaká Milan
37' Doelpunt Milan Doelpunt Kaká Milan
59' Doelpunt Manchester United Doelpunt W. Rooney Manchester United
91' Doelpunt Manchester United Doelpunt W. Rooney Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Milan
Opstellingen Manchester United - Milan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Manchester United - Milan

Manchester United en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Manchester United en Milan elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Manchester United 0
Winst Milan 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Manchester United - Milan Opstelling Manchester United Opstelling Milan Live Manchester United - Milan Live Manchester United - Milan kijken Manchester United - Milan kijken Live Manchester United - Milan stream Manchester United - Milan Fox Sports Nabeschouwing Manchester United - Milan Uitslag Manchester United - Milan Statistieken Manchester United - Milan Champions League 2006/2007 Manchester United - Milan wedden Manchester United - Milan gokken Manchester United - Milan Unibet