Nabeschouwing Milan - Anderlecht (4-1) || Champions League 2006/2007

Woensdag 1 november 2006 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Milan het woensdag 1 november 2006 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Milan - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Anderlecht (4-1)

Het Champions League duel tussen Milan en Anderlecht is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Milan.

In de 6e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van Kaká. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Milan dat via Kaká dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Kaká dacht na 55 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Anderlecht via R. Juhász, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Milan via A. Gilardino de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Milan - Anderlecht
4
1
LIVE Milan - Anderlecht 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Milan Penalty Kaká Milan
21' Doelpunt Milan Doelpunt Kaká Milan
55' Doelpunt Milan Doelpunt Kaká Milan
61' Doelpunt Anderlecht Doelpunt R. Juhász Anderlecht
88' Doelpunt Milan Doelpunt A. Gilardino Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Anderlecht
Opstellingen Milan - Anderlecht

Voorbeschouwing Milan - Anderlecht

Milan en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Anderlecht in de Champions League vond plaats op 17 oktober 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Anderlecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.