Nabeschouwing Milan - Celtic (1-0) (na verlenging) || Champions League 2006/2007

Woensdag 7 maart 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Milan het woensdag 7 maart 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celtic.

Via de Milan - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Celtic (1-0) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Milan en Celtic is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Milan. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Milan dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 93e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van Kaká. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 93 minuten was het Kaká die Milan op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Milan die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Milan - Celtic
1
0
LIVE Milan - Celtic 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. McManus Celtic
42' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Ambrosini Milan
56' Gele kaart Celtic Gele kaart voor L. Naylor Celtic
62' Wissel Celtic Wissel T. Gravesen voor J. Jarošík Celtic
73' Wissel Milan Wissel A. Gilardino voor F. Inzaghi Milan
79' Wissel Milan Wissel C. Brocchi voor G. Gattuso Milan
86' Gele kaart Celtic Gele kaart voor A. McGeady Celtic
93' Doelpunt Milan Doelpunt Kaká Milan
93' Doelpunt Milan Doelpunt Kaká Milan 1-0
97' Wissel Celtic Wissel C. Beattie voor E. Sno Celtic
104' Gele kaart Celtic Gele kaart voor N. Lennon Celtic
106' Wissel Celtic Wissel K. Miller voor S. Nakamura Celtic
116' Wissel Milan Wissel D. Šimić voor M. Oddo Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Celtic
Opstellingen Milan - Celtic
De opstellingen van Milan en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.