Nabeschouwing Real Madrid - Olympique Lyon (2-2) || Champions League 2006/2007

Dinsdag 21 november 2006 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Real Madrid het dinsdag 21 november 2006 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon.

Via de Real Madrid - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Olympique Lyon (2-2)

De Champions League 2006/2007 wedstrijd tussen Real Madrid en Olympique Lyon geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 2-2 score.

In de 11e minuut dacht Olympique Lyonnais op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Carew. Helaas voor Olympique Lyonnais werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Olympique Lyonnais dat via F. Malouda dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Diarra dacht na 38 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Real Madrid via R. van Nistelrooy, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Olympique Lyon
2
2
LIVE Real Madrid - Olympique Lyon 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt J. Carew Olympique Lyonnais
31' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt F. Malouda Olympique Lyonnais
38' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Diarra Real Madrid
82' Doelpunt Real Madrid Doelpunt R. van Nistelrooy Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Olympique Lyon
Opstellingen Real Madrid - Olympique Lyon

Voorbeschouwing Real Madrid - Olympique Lyon

Real Madrid en Olympique Lyon spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Olympique Lyon in de Champions League vond plaats op 12 september 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 2 keer wist de ploeg van Real Madrid te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Real Madrid. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.