Nabeschouwing Valencia - Olympiakos Piraeus (2-0) || Champions League 2006/2007

Woensdag 22 november 2006 - 20:45 uur



In de Champions League 2006/2007 neemt Valencia het woensdag 22 november 2006 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus.

Via de Valencia - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Olympiakos Piraeus (2-0)

Het Champions League duel tussen Valencia en Olympiakos Piraeus is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Valencia.

In de 45e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Miguel Angulo. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Valencia dat via F. Morientes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Olympiakos Piraeus
Goals
2
0
LIVE Valencia - Olympiakos Piraeus 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Doelpunt Valencia Doelpunt Miguel Angulo Valencia
46' Doelpunt Valencia Doelpunt F. Morientes Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Valencia - Olympiakos Piraeus

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Valencia - Olympiakos Piraeus

Valencia en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Olympiakos Piraeus in de Champions League vond plaats op 11 september 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Olympiakos Piraeus slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 1
Winst Olympiakos Piraeus 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Valencia - Olympiakos Piraeus Opstelling Valencia Opstelling Olympiakos Piraeus Live Valencia - Olympiakos Piraeus Live Valencia - Olympiakos Piraeus kijken Valencia - Olympiakos Piraeus kijken Live Valencia - Olympiakos Piraeus stream Valencia - Olympiakos Piraeus Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Olympiakos Piraeus Uitslag Valencia - Olympiakos Piraeus Statistieken Valencia - Olympiakos Piraeus Champions League 2006/2007 Valencia - Olympiakos Piraeus wedden Valencia - Olympiakos Piraeus gokken Valencia - Olympiakos Piraeus Unibet