Nabeschouwing Barnsley - Derby County (2-2) || Championship 2019/2020

Woensdag 2 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het woensdag 2 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Derby County (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Barnsley en Derby County geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Halme, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Derby County kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Martin, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Derby County vervolgens op 1-2. Het was T. Huddlestone die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Barnsley nadat C. Chaplin in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Barnsley - Derby County 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Halme met assist van A. Mowatt Barnsley 1-0
34' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Martin met assist van J. Paterson Derby County 1-1
43' Penalty Derby County Penalty T. Huddlestone Derby County 1-2
46' Wissel Derby County Wissel M. Clarke voor T. Huddlestone Derby County
68' Wissel Barnsley Wissel L. Thomas voor J. Williams Barnsley
74' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor T. Sibbick Barnsley
76' Wissel Barnsley Wissel M. Wilks voor J. Brown Barnsley
76' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor M. Andersen Barnsley
79' Wissel Derby County Wissel J. Knight voor C. Martin Derby County
85' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Thomas Barnsley
89' Wissel Derby County Wissel M. Bennett voor D. Holmes Derby County
94' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Chaplin met assist van L. Thomas Barnsley 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Derby County
Opstellingen Barnsley - Derby County
De opstellingen van Barnsley en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.