Nabeschouwing Barnsley - Huddersfield Town (2-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het zaterdag 11 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Athersley Recreation FC Stadium (Barnsley, South Yorkshire) in Barnsley, South Yorkshire.

Via de Barnsley - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Huddersfield Town (2-1)

Het Championship duel tussen Barnsley en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Mowatt, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Chaplin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Huddersfield Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. OBrien. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Huddersfield Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Hooper, waardoor Barnsley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Huddersfield Town
Goals
2
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
7
7
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
147
101
Gevaarlijke aanvallen
42
50
Passes
381
284
Overtredingen
13
22
Buitenspel
0
4
Corners
4
4
Wissels
2
4
LIVE Barnsley - Huddersfield Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Mowatt met assist van J. Brown Barnsley 1-0
46' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounie voor K. Ahearne-Grant Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Hadergjonaj voor J. Brown Huddersfield Town
53' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Simpson Huddersfield Town
64' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Koroma voor D. Simpson Huddersfield Town
65' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Chaplin met assist van J. Brown Barnsley 2-0
66' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt L. OBrien Huddersfield Town 2-1
68' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Thomas Barnsley
69' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor T. Chalobah Huddersfield Town
73' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Diaby Barnsley
78' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Bacuna Huddersfield Town
87' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor L. Thomas Barnsley
91' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor F. Hadergjonaj Huddersfield Town
92' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor F. Campbell Huddersfield Town
92' Wissel Barnsley Wissel E. Simoes voor C. Chaplin Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Huddersfield Town
Opstellingen Barnsley - Huddersfield Town
De opstellingen van Barnsley en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Formatie 4-2-3-1
Wissels Huddersfield Town
# Speler Pos.
13 Joel Coleman K
38 Demeaco Duhaney V
35 Rarmani Edmonds-Green V
33 Florent Hadërgjonaj M
41 Matty Daly M
19 Josh Koroma A
24 Steve Mounié A
Voorbeschouwing Barnsley - Huddersfield Town

Barnsley en Huddersfield Town treffen elkaar in de 27e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Huddersfield Town in de Championship vond plaats op 26 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Huddersfield Town favoriet. 4 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Barnsley. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 1
Winst Huddersfield Town 4
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 23e positie staat, terwijl we Huddersfield Town terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barnsley - Huddersfield Town Opstelling Barnsley Opstelling Huddersfield Town Live Barnsley - Huddersfield Town Live Barnsley - Huddersfield Town kijken Barnsley - Huddersfield Town kijken Live Barnsley - Huddersfield Town stream Barnsley - Huddersfield Town Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Huddersfield Town Uitslag Barnsley - Huddersfield Town Statistieken Barnsley - Huddersfield Town Championship 2019/2020 Barnsley - Huddersfield Town wedden Barnsley - Huddersfield Town gokken Barnsley - Huddersfield Town Unibet