Nabeschouwing Barnsley - Millwall (0-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 27 juni 2020 - 14:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het zaterdag 27 juni 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Millwall (0-0)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Barnsley en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Barnsley en Millwall gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Barnsley, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jeremy Simpson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Barnsley - Millwall 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Barnsley Wissel C. Chaplin voor E. Simoes Barnsley
60' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor M. Ritzmaier Barnsley
69' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor T. Bradshaw Millwall
72' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Molumby Millwall
72' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Williams Barnsley
72' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Bennett Millwall
75' Wissel Barnsley Wissel L. Thomas voor C. Woodrow Barnsley
81' Wissel Millwall Wissel R. Woods voor J. Molumby Millwall
81' Wissel Millwall Wissel C. Mahoney voor M. Bennett Millwall
84' Wissel Barnsley Wissel A. Halme voor Barnsley
89' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Brown Barnsley
90' Wissel Millwall Wissel J. Skalak voor J. Wallace Millwall
90' Wissel Millwall Wissel B. Thompson voor S. Ferguson Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Millwall
Opstellingen Barnsley - Millwall
De opstellingen van Barnsley en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Barnsley - Millwall

Barnsley en Millwall treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Millwall in de Championship vond plaats op 21 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Barnsley favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barnsley 6
Winst Millwall 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 24e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 11e plaats.